každý ráno potřebuju někoho, kdo by mi zahřál ty mý strašně ledový nohy..
ano
fakt potřebuju
zoufale
včera jsem se minulostí hrabala
od 9 večer do 1 do rána
starý deníky zotvírala
vzpomínky podle data třídila
vážně to prosím nikdy nedělejte!
zvláštní sny se mi zdály
v nich jsme se líbali
a taky se hodně smáli
a ráno jsem se nechtěla vzbudit
jako by mě další den měla minulost zase mučit
chtěla jsem jen ležet v teple a spát
a nechat si o životě zdát
Ledový nohy?
Papíru bych mohl popsat stohy.
A nad minulostí tlustou silnou čáru,
s úsměvem táhnout dál, tu života káru:)
08.02.2015 22:36:18 | Nespavec
Pěkné, jen jestli je "zdáli" sloveso (a ne třeba příslovce), mělo by být asi "zdály", pokud v tom není nějaký skrytý význam... :-)
22.01.2015 17:47:51 | ComeAsYou