Anotace: 2014 ... 2/3
Kruté věci vidíš ráda
jako bys z popela stavěla sněhuláky
a ze sněhu splíny
jen jednou, dvakrát do roka
se přede mnou nevysvlékneš
z plastelíny
ani z prapodivných pohádek o lásce
Sama se jim podobáš
Sama..
se nad ránem probudíš z krásného snu
Variace na téma přihlouplých dramat
nejsou již k mání
když všem mrtvým hrdinům chybíš jako..
odvaha
a odhodlání
namalovat splínům naivní úsměvy
či hebká záda
..
Jenže to nejde, když..
kruté věci vidíš ráda