Anotace: in...
.
.
.
někteří lidé si přejí zemřít
někteří protože si myslí že si nezaslouží svět
jiní proto
že si myslí že si svět nezaslouží je
a proto chci abys věřil
důkaz existence boží ti leží na dosah ruky
a já ti ho říkám v každé druhé větě
stačí pouze slyšet
věřím že vidíš víc
také víc než si myslíš
zde před tebou stojí nahá pravda a ta říká
nezasloužíš si tento svět
a tento svět si nezaslouží tebe
o zásluhy totiž nejde
jde o zázraky
a to je vidět svět tvýma věčně smutnýma očima
když je zavřu na chvíli mám tvou podobu
a uvnitř nosím tvoji duši
kterou chráním
a tvoje srdce
které pozvedám
a své
.
.
.
ha
be
o
ad
te
.
líbí se mi jak do básní zapojuješ latinu, dává jim to další rozměr
23.01.2015 17:33:59 | iluzionistka