Anotace: Jen tak...při dnešním ošklivém počasí... :)
I když padá
jemný déšť,
mezi ulicemi vidím
tvou postavu
jak tančí s deštníkem pod hlavou
a jen tak si hraje...
I když padá
chladný přípitek včerejška,
dohasínáš ještě ve mě
a v nejasných konturách
spadneš těsně
vedle mě...
I když padl déšť
do tajných komor
starých půd
přece jen cítím vláhu
když jsi tady.
Usínáš...