Dnešním večerem
sklenka napůl prázdná
v neklid důraz dává
svíčka téměř dohořelá
jak střela vystřelená
- nemířená
jak myšlenka
v tebe nezcelená
rána otevřená
samota v okamžiku
nestřežená
prázdnota
s horou nesmyslů
valících se do slov,
bez významu,
chci jen poznat
tvoje slova
jejich sílu,
jejich řád
a tvoji víru
kopretinu
trhám lístek po lístku
má mě rád,
nemá mě rád
má mě rád, nemá... má ... nemá... má.. nemá.. má