Začalo to spolu s prvním narozeným dnem
tohohle týdne
ale věci tohohle typu co ve městě jako tohle
přece nestávají
dlouhé vlasy
pýcha skoro každé holky v době kdy jí je náct
a je úplně jedno
jestli jsou černé jako
ještě nejdu spát
hnědé jako
čokoláda a listí na podzim
a nebo blond
jako rozespalá žárovka
dlouhé vlasy
jako volavka pro zločince
bič pro sadistu
a kyselina
pro anonyma
a naše „ano“
při odpovědi na otázku
jestli se
bojíme
Našel jsem ti v tom samostatnej text. (/kurzíva/)
Vlasy
- - - - -
je úplně jedno
jestli jsou černé jako
/ještě nejdu spát/
.
23.01.2015 23:43:54 | Nikotin
konečně nepozlátkový název, ten tomu pomohl :)
23.01.2015 23:36:22 | CoT
Jak to myslíš?
23.01.2015 23:37:51 | Elisa K.
Zřejmě kdybys napsala Deviace, už by to bylo pozlacený latinou.
CoTa neposlouchej prosimtě, co se týče psaní, tak má svuj svět a nic jinýho než svý texty snad v životě nečet.
23.01.2015 23:52:38 | Nikotin
a proto nemám potřebu kopírovat tu těsnohlídka, tady zase topola.
a nezapomínej na tu ameriku.
24.01.2015 00:00:12 | CoT