Anotace: Pořád něco hledáme A Ejhle
Poselství mračen
obdržel jsem ve vyčerpání
Na kůži zmáčen
zkrátil jsem procitání
Jak dlouho jim trvalo
než nabraly tolik vody
Mě se už stmívalo
však tento rozbřesk
mě vítal do přírody
mezi živé
Ranní zpěvy tklivé
zahnaly můj stesk
všechnu bídu
i lesk
velkoměst
Sevřel jsem pěst
Tak kvůli pozlátkům
chtěl jsem umírat
Teď rozšiřuji chov
jelenů, daňků a prasat
To kvůli pytlákům
ať nemusí pátrat
A v klidu jdou na lov
a nad úlovkem
mohou jásat
Tak jako potokem
do moře táhnou lososy
Tak i mě
rok za rokem
někam táhne cosi
Jenže nevím proč a kam
a tak zase procitám
s rosou nebo krupobitím
až se sám za sebe stydím
Moje útěky do přírody
do pouště bez vody
na vrcholky zmrzlých štítů
LÁSKO !
Jsi tu ?
… a vedle v kuchyni voní káva
to moje babka
je ta pravá ….....
dojemné a krásné vyznání své ženě
25.01.2015 16:38:41 | jitka.svobodova
Psal jsem to na noční a poslal jsem to svojí Marušce mailem. Odpověď: No počkej dědku, já ti dám babku...... Fajn ne?
25.01.2015 23:17:59 | VEDz RVAHEs