Anotace: ...
Poslední spálený most,
venku svítá.
Jediný nezvaný host
už nezavítá.
Zpíjíš se oblohou,
pastelových barev.
Salát je přílohou,
Oslizlých larev.
Houpeš se v síti
pavoučích vláken.
V svým vlastním žití,
cítíš se lapen.
Tenhle spálený most,
zbytky kyselých vín,
Život je minulost
v náruči balerín.
Jsou tam pěkný místa, ale pro mne by si zasloužila ještě trochu péče.
25.01.2015 10:58:51 | Robin Marnolli