Procházím se ti po páteři
nadechuju se
a zaobluju jednotlivé obratle
bolí mě z tebe za krkem
jak dlouho nás budou nutit
sedět u okna
které je otevřené
a dívat se tomu druhému do obličeje
protože oko je okno
do duše?
nedýchej
ať mi nezamlžíš pohled do očí
přes které máš pásku
černější než tu
nejupřímnější soustrast
…