Opravdu moc hezká báseň chytlo mě to u srdce a zároveň jsem si při ní vzpoměl na něco.Moc děkuji že tu jste a dáváte možnost číst si hezké básničky.Vzdávám hold s pozdravem Míra.
05.09.2007 00:09:00 | Medvídek@..
Nevím, proč tu lidi nenapíší za co dávají 100.
Já ji dám a s poklonou..
Takto si pohrát se slovy...v tomto věku..
A konec je prostě..no.. nezapomenutelný..
01.02.2007 18:31:00 | Teri Jane