Anotace: tak se zamykám v koupelně
nebe se zatáhlo oblaky sněhu
ve všem je perfektní pořádek
na zdi srdíčko z fialek
už nehřeje
a venku je šedivo
spí malá duhová víla
vypněme mobily
jinak nás najdou
jak jsi chtěl
v pokoji zavřem se
znovu spadnem
za světy
dva nikdy nenapsané sonety
zase prší podpatky kapek
tlučou na okno
hubené ruce uvězněných dětí
bez prstů
malovat hvězdy na zádech nejde
zase piju studený kafe
utíkám
zmrzlýma nohama po těle tvého hlasu
který je všechno
vzali bič na city
pravou láskou
udělali surrealistický obraz
a my jsme rozbití
mám ráda obrazy podsvětí
mám ráda Háda
ciferník ukazoval na pátou
a ona
vypnula mobil
a pojedla prsty hada
22.02.2015 10:03:15 | básněnka
Skvěle napsáno , krásné obrazy ze kterých až mrazí
26.01.2015 19:15:15 | Akrij8
No, ke skvělěmu napsání to má ještě daleko, ale moc děkuju. Inu, zas mrzne.
26.01.2015 21:39:11 | bezprizorně