Anotace: .
.
nemám slova když jsem tázána
mlčím a nevím co říct
zato když volám
nikdo neslyší
a mám tak jedno přání aby uslyšels
všichni slyší můj zpěv ale nikdo má slova
nikdo můj smutek
nikdo můj pláč
až jednou budu větrem
který bude hvízdat špatně utěsněnými okny
budeš mi rozumět víc
.
Máš pro sebe celý prostor. Už jsi vítr. Opři se do těch co neslyší, třeba se proberou dřív. :O)
26.01.2015 20:23:07 | Tichá meluzína