Dva kroky vpřed,
a hlavou do výkladní
skříně,
jen aby přestal bolet
každý nádech
a výdech.
Ušetři mě
sejmi ten hněv,
v samu sebe,
hledám nebe,
klíče od žaláře,
svatozáře lidí,
usměvavé tváře,
odvahu jít vpřed
krok
dva
tři ...
a zase znovu
učím se chodit
v bludném kruhu.