Dělba práce
Anotace: Dělba práce Šel jsem takhle kolem, seznámil jsem se tam s volem. Celý den mi vypráví,...
Dělba práce
Šel jsem takhle kolem,
seznámil jsem se tam s volem.
Celý den mi vypráví,
jak na poli žít ho nebaví.
Stále jenom tahat pluh
a tak mořit věčný dluh.
S dluhem se prý narodil,
neboť v mládí marodil.
Jest po náročné operaci varlat
a tak na ni musí doživotně makat.
Říkám, hele vole,
měls být lepší v škole.
On rohy na mě natočí
a s funěním se osočí.
No jo, inženýrskej stav,
zbytečnej jak stádo krav.
Komentáře (0)