Chvíle nekonečných okamžiků
rodících se v tichu,
obraz svítání a soumraků,
ty stojíš uprostřed a koukáš
jak kvete dnešní den
a že je pod mrakem?
jakým zázrakem, že slunce
není vidět, přesto hladí tváře
paprskem.
Je osvícené samo sebou
stále
...a ty jsi také světlem,
jsi klíčem od žaláře,
jsi nositelem
usměvavé tváře,
jsi nebe,
a láska v sama sebe.
Tak bez strachu
vykroč z bludných kruhů
- jsou jen ve tvé hlavě.