Anotace: Snivec... Tento termín se používá k označení toltéckých čarodějných naghuálů. Termín seberealizace snad nikomu netřeba jakkoliv charakterizovat či specifikovat.
"Cigaret je moc." Mi pocit všudezdejší říká.
"Od rána nic nevykouřit." Pocit chtění vzniká.
"Ve vůli oddanosti záměru chci tím směrem,
a zbaven larvy kouření opustíl jsem svůj post -S V E D E N-."