Melatonin je v mém mozku nedostupné zboží
tenhle měsíc bolí už od prvního
dne
a nedostatku spánku
mám v hlavě kvůli tomu díru
a cítím se jak náměstí v jednu ráno
na kterém není ani noha
žádní milenci
opilci
nikdo
a nic
až na lampu
která svítí víceméně z povinnosti
a i ta uspořádá demonstrativní sebevraždu
a zhasne
insomnie mi trhá vlasy
jen tak ze sadismu
jinak už opravdu
není nic
a nikdo …