Next Machiavelli
.
uchvatitel kachních názorů
architekt ovčích obzorů
vypravěč hypnotický, jenž do tvé duše vloží prst
v nestřežených prolukách zvykových lidských vzorců
buduje impérium z kotců
.
Přečteno 575x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)