Anotace: -
Někdy prostě jenom život zabolí a po prvním zklamání dívce z očí zmizí ty zvláštní jiskry a do ticha tmy svou bolest z vyrvaného srdce řvou, oči pak nezáří tak jasně, spíš malenko pohasnou ...
02.11.2016 13:09:39 | kasparoza
Silná jako oheň vpalující se do kůže
Tvoje touha umět odpouštět
Tvoje touha CHTÍT
znovu emocionálně žít
Prostě..jako bys vystrčila ruku z monitoru a strčila do mě, zapůsobilo ;)
31.01.2015 18:53:49 | Lioness