Ještě pořád je nevinná
malá a bláznivá
holka
možná právě pro ní
napsal Hrabě svoje Blues
možná právě proto ji miloval
a jemu se pořád chvějí dlaně
jako Michalovi z Johnova Mementa
hlavně sehnat svou dávku
nezešílet
a milovat tě
říkáš si vždycky
když vzduch plný planých příslibů dráždí patro
a realitě
tobě
se třesou víčka
Tam těch klišé je... A "Michalovi z Johnova Mementa"? To jako vážně? :D Hrozný, hrozný.
01.02.2015 19:12:42 | Nikotin
Fajn text ve kterým je kus pravdy...
01.02.2015 18:39:34 | Robin Marnolli
Díky, Robine... A můžu se zeptat, kde vidíš tu pravdu? /můžeš i do vzkazu/
01.02.2015 18:41:36 | Elisa K.