Anotace: ....
váš černý kocour škrábe do srdcí, kde nezůstal ani stín černých obrouček
a slzy se barví červení podzimních šípků
když šňupou ve škole o přestávce heroin
nikdo je nevidí
ztrácí se z mých očí
a odpadává jako popel z cigarety
ve sněhu uhasíná
po(s)tupně
není
spánek
ujíždí ve zchátralým kočáře
jak popeláři
žili šťastně až do smrti
pohádky
a tvoje prsty ji obejmou naposled, než se rozplyne v komíně nejbližšího krematoria
poškrábaný gramofonový desky
lámeš a pálíš
brečíš, abys nepřestal milovat její hnědý oči
když se prodává
cizím
řasenky dávno vyschly
jako sliny v puse
už polykají jen
hlínu
kocour
sedí na skříni
rozbije urnu a
přede
Napsal bych, pietní. Ale ten kocour zlomyslný... Škrábe a ještě si při tom spokojeně přede. Za uši by potřeboval :)
22.02.2015 10:09:32 | Nespavec
co když někdo nemá kocoura...
03.02.2015 09:42:06 | enigman
Třeba ho mají všichni.
03.02.2015 10:16:42 | bezprizorně
já mám koalu...
03.02.2015 10:35:18 | enigman
Spousta balastu na i tak poměrně mělkým rozplizlým základu.
01.02.2015 19:06:45 | Nikotin