Ostravo, Ostravěnko,
holka s černou košilenkou.
Šedé máš líce,
vlasy s vůní Ostravice.
Prachem nohy brodíš,
kašlem slzy roníš.
Za uvěřitelně nastíněnou patinu Ostravy, věnuji tip...
Marty bonviván
10.03.2015 20:41:58 | kudlankaW