Anotace: ...
Já ve snu viděla malého chlapečka.
Hrál si na kabaret,
krysy a flétnička.
Já ve snu viděla úsměvem křivý ret.
Teď když ho zvolil lid,
zachrání celý svět.
Když ho pálily všechny potíže,
každý kdo myslel si,
byl zavřen za mříže
A že se chlapeček cizáků velmi bál.
Učit se jazyky,
své zemi zakázal
Já ve snu viděla všechen ten píseček.
Když si hrál na válku,
a zbořil domeček.
Já ve snu viděla, že nikdo nesmál se.
Jen tenhle chlapeček,
v bezhlavém zápase.
Jen ten poslední verš mi tam v této podobě nesedí, jinak moc pěkný...
03.02.2015 16:00:59 | Robin Marnolli