Chůze po vodě
magická šifra bezbřehého daru
mezichvění v epizodě
našich atomů
na souladu
Vánoc putujících k zmaru
Jen zlomek k rozpadu
má odštěpená buňka
křehne u dna
v podmnožině
špatných příkladů
kdy není cesty zpět
Nešli jsme spolu po hladině
byl to jen tenký led
Baví mě číst, text nepřestává překvapovat a konec jak výbuch - umožnil mi se na báseň dívat úplně jinýma očima. Tak to má být, to je poezie.
02.04.2020 12:39:55 | MLADÝ BÁSNÍK
zatím moje nejoblíbenější od Tebe :)
04.02.2015 11:28:25 | maryshka
Jé, to jsem ráda, že jsem se trefila, mám vždycky radost, když se dostanou moje zážitky na rádiovou vlnu jiných... děkuju!
04.02.2015 16:05:58 | Pamína
ale Pamínko, vem to tak-kdybys byla vodoměrkou a suveréně cupitala po hladině
byla bys mnohem opuštěnější..a taky bys nemohla na břeh ! Takhle máš vždycky
ještě šance ! :-D :-)
03.02.2015 13:17:28 | Frr
krásně smutná...krása je život...a smutek...jeho věrný druh...úsměv...z.
02.02.2015 22:05:24 | zdenka