Anotace: 2014 ... 3/3
Dnes nemohu nahmatat tvou krásu
Tvé oči se dívají někam jinam..
nežli tam..
kde probouzím své spánky
a kreslím si po večerech jen jednu propustku
ze smetánky
temperou v barvě pouliční šedi
unáším se
do popředí
kantýn s levných chlastem
a potřísněnou minulostí
Jen tečka na konci věty..
umí správně srovnat zlosti
do soustředných polo-srdcí
Co je na tom tak krásného..
pověz mi..
co?