Anotace: ...
Tříští se křídla
v kročeje stínů,
když padá (jemný) déšť
Nařčen jsi, obviněn
z bláznovských činů
a já tě (něžně) miluji.
miluji bláznovské činy :-)
06.12.2018 19:44:59 | Danger
dešti v něj...
03.02.2015 08:32:16 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?