Od bodu k bodu
Je tady leden
ty máš chundelatý ohoz
chřipku v krku
a bradavky drží stráž
celé dvě směny
V únoru nemáš žádnou rtěnku
neboť je na ní moc zima
a nikam nechodíš
protože ti upadly prsty na nohou
V březnu, jak vidím, dorostly
a ty se odvážíš vzít si džíny
kotníkový boty
a jdou vidět lýtka.. v denimu
V dubnu vytahuješ tenisky
a brouzdáš se loužemi
abys mohla zmoknout
a nikam nespěchat
V květnu nosíš obeplá tílka
a ukazuješ světu svět
a do hlavy si vplétáš květiny
hezky jednu po druhé
V červnu chodíš bosa
a tak i usínáš
a sukně nenosíš
a pod nimi také nic
V červenci jsi vždy mokrá
nevylézáš a toneš
od poledne k večeru
ale na tváři jsou kapky úsměvu
V srpnu si kupuješ ve výprodejích
poslední zbytky léta
V září už není
co zpívat s ptáčky
kteří ti nedávno
sedali na rameno
loučíš se
V říjnu sletěla z nebe
deprese
a na nos ti padá
jeden list
za druhým
V listopadu nosíš hnědý svetr
a piješ zelený čaj
co nevoní
V prosinci, myslíš, umíráš
A pak je tady díky bohu leden
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Jort, AndreaM, bogen
Komentáře (3)
Komentujících (3)