Anotace: Pražská
Smíchovské nádraží
Černobílý hrbáček
opakuje zaklínadlo
"budou se strkat,
zase se budou strkat"
Přeschlý tabák
bez chuti
pálí v krku
Pod tíhou inverzního nebe
lidé bez tváří
čekají na tramvaj
Barvy včerejších
předsevzetí
pomalu blednou
Je pozdě
Kterýkoliv den