jako vítr uháněl chlapeček na tříkolce
slunný den
pohlcuje
mé tmavé vlasy
oči
nemají
nic
napij se studánky s teplou močí
drž se nás za ruku
1+1=3
arbeit macht frei
peníze
takhle a ne jinak svět se točí
v hlavě povolené množství alkoholu
trhá prameny, co zatím nevyschly
ale pořád jsou
básníci, kteří míchají barvy dekadence
a z jejich palety kouříš cigarety
až nasákneš
jsi to ty
jis to ty
blíženců v říji
žijeme ve zlatém dolu
z povinné radosti
byli jsme spolu
byli jsme pod mostem
byli jsme šťastní
a pak zhasly hvězdy