Anotace: Život máš naruby, roubíkem do huby, chci býti neměnná, ať víno nezvětrá.
tak to chce změnit na líc...páč neměnnost se nedá pít...
05.02.2015 13:45:47 | enigman
Taky jsem jednou vyslovila tohle přání... Přemýšlím o odvolání :)
05.02.2015 09:34:41 | maryshka
Nikdy nemať také priania, zabehnú bez varovania.
05.02.2015 15:12:01 | Gatita
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?