ŘÍKAČKA
dala jsem mu oblázek
roky hladila ho řeka
poděkoval
ukázal mi obláček
prstem píchl do nebe
pohleď
pluje něha
támhle
tenhle
ten je pro tebe
já se smála
jako hloupá
a stále jen
dokolečka dokola
opakovala
co se dá
co se dá
to se z ruky nevydá
Přečteno 564x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (1)
Komentujících (1)