Dobře rozvinutá myšlenka a glosa na konci - "Když jsme lidé, co myslí jen na sebe-paradoxně vyhostíme Člověka" - to se mi opravdu moc líbí, může být i samostatná miniatura, jak je to pravdivé. :O)
05.02.2015 21:45:24 | Tichá meluzína
No, hezky jsem se tam našla... mrtvola na trhu práce říkají nám, co jsme po padesátce :-) Kéž to nikdy nezažiješ, milá Krys!
Básnička se Ti pěkně povedla.
05.02.2015 16:39:47 | Pamína
MOC MOC děkuji, že byl pochopen úplně původní účel této básně:-)! Snažila jsem se postihnout i více rovin života, ale úplně původní myšlenka je ta, o níž píšeš, Pamíno:-)
05.02.2015 20:16:56 | Krysařka