majáčky v hlavě
uteč od světel
uteč ze sebe
můžeš se schovat
ve světě
ze sladkostí
ošklivé slečny
se na tebe dívají
je to jen kapilární deprese
a rozplyneš se v hlíně
prach prachem
když tě znásilňují lidi
z bulváru
okna jsou otevřená
ledový vítr
fouká
do prázdné hlavy
miluješ
Je