Anotace: Snad někteří z vás mohli by dít, že raracha v hlavě mohl bych mít. Tak přečtěte si si báseň mou, že rarach VĚCI vidí mnou! ;)
Vždy chtěl jsem vidět západ slunce
rudý jako jablíčko
natáhnout ke slunci ruce
a pohladit ho maličko
Vždy chtěl jsem vidět jak hvězdnou nocí
pluje měsíc, Noxu galéra
koruny stromů oddychují
krásná, tichá nádhera
Chtěl bych tam slyšet tichý blues
na klarinet a trumpetu hraný
na trumpetu Armstrong Louis
Benny Goodman ... sólo pro něj napsaný
Chtěl bych stát na střeše světa
slyšet srdce Země bít
a hlas starý, co mi říká:
"Zvládls to ... teď můžeš jít."
Chtěl bych sedět v Tibetu
popít s mnichy silný čaj
vyhrát v šachu odvetu
nad sokem, co mne vyzval
Chtěl bych v New Orleans, jazzu království
v jednom baru zazpívat
píseň letní jménem "Ice cream"
jak jsem to s bandem dělával
Chtěl bych vykouzlit úsměv jednou
na tváři dívky-anděla
tak abych ji uchvátil celou
navždy se jen se mnou smát chtěla
Chtěl bych mnoho? Nemyslím si!
Žít, to je věc důležitá
protože stejně všichni umřeme si ...
Ale předtím žít? To se počítá!
Pokud mame sny ktere neohrozuji sny ostatnich, mely by byt splneny. A zase to blues......moc hezky chces a ja Ti preji at se Ti Tve touhy splni :)
09.02.2015 11:35:00 | Lioness
No na blues jste mne upozornila Vy, madam. Popravdě je to velmi dlouho, co jsem ho slyšel naposledy. Tak za kousek toho snu teď můžete i Vy. Děkuji!
Jak za Vaši pozitivní kritiku, tak za ten sen. :)
09.02.2015 22:52:07 | Vyvrženec