Honorace
Chtěli by jste cestovat,
chtěli by jste domy,
ve vkladních knížkách listovat,
vtloukat nám do hlav klíny.
O tom, jak šťastně žijete,
bez hádek, bez potíží.
Pod nos si jen lžete.
Vůbec Vás to netíží?
Vždyť jste stejní jako mi,
navíc jen s pozlátkem.
Se stejnými silami,
navíc jen s kupou lidí za zadkem.
Komentáře (0)