Něco nějak.........
Anotace: Aby tu něco malinko přibylo.......
Něco jak bublina fouknutá do časoprostoru,
Nějak jak časoprostor umístěn do vakua
Cítím se zasažena virem zákeřným,
co sebral mi verše a nenechal ani rým
Zbyl tu shluk písmenek, drsný a beztvarý,
v tomhletom bludišti i Forest by byl pomalý
....................A říkám si Za co? Děvče za co?
Komentáře (0)