Anotace: :)
Při západu slunce
hraji své velké divadlo
První vlak už odjel
a tady se nikdy neodjíždí...
Hraji divadlo Života
a v křeslech usedl zaprášený čas
a sleduje, zda nezapomenu text
- tady se nikdy nezapomíná...
Ze zdí padá omítka
a slunce se kloní do polí
Nekloní se mně, proč by mělo
já si své už odehrál...
Pro publikum ze sněhu
hraji své velké divadlo
Tak, prosím, nerušit
- tady se ještě nedohrálo...
... já si své už odehrál... tady se ještě nedohrálo... nějak jsi se šoupnul mimo mísu. Nebo jsi se vrátil do života, a život hraje dál bez tebe, nebo jsi již zemřel a čekáš na další děj ... Dobré téma, někdy jsem taky nevěděl jestli hraju nebo žiju. Básníci mají právo prožít si svůj sen a pak je to jedno.
09.02.2015 22:28:18 | VEDz RVAHEs