Anotace: Ve víně není jenom pravda
Bože
to je krásné opíjení
Čím víc piju tak tu je
co není
K Tobě jdu stále blíž a blíže
Na Tvou oslavu pozvedám číše
Bože
proč Tvoje víno mám tak rád
Vždyť alkohol má svůj řád
Mě už víno nestačí
s vodkou vstávám jinačí
Bože
piji celý tvůj den
konečně žiji svůj sen
i v noci se budím
a piju
po bytě bloudím
a bezstarostně žiju
Proč to víno lahodné
stalo se mi osudné
Přestal jsem dbát na zevnějšek
přežívám dnešek
a vzpomínám na včerejšek
jak zase opíjet se budu zítra
Ach ta jitra
ach ta jitra
Moje ruce natažené volají o pomoc
oči opuchlé zírají silně poťouchle
Chlast má silnou čarovnou moc
Nejprve dá ti všechno co chceš
a pak ti vezme všechno co máš
A dřív než se naděješ
je už pozdě bojovat
tak to vzdáš
a pomalu si přivykáš
Jen Bůh je silnější
uklidnil dny včerejší
postavil mi nový chrám
v něm s ním teď přebývám
Vínu jsem řekl své rozhodné NE
asi je jen
pro vyvolené ….
Být otrokem chlastu není vůbec dobré, je lepší být svobodný.:-)
15.02.2015 14:07:40 | Jeněcovevzduchukrásného
Paradox většiny alkoholiků spočívá v tom, že jedině alkohol je činí svobodným ...
15.02.2015 19:21:03 | VEDz RVAHEs
Je to tak, ale jsou i výjimky, díky Bohu.
16.02.2015 15:26:34 | Jeněcovevzduchukrásného
Ano, rád posedím s přáteli u jejich sklenky vína. Mě naštěstí nevadí, když jiní pijí. Vadí mi když se ožírají ...
16.02.2015 18:54:49 | VEDz RVAHEs