Anotace: -
Jedna jediná
Jednu lásku, to stále chcem a, čo láska, verná vrásčitá.
Jedinú ťa milujem a čo, ľúbosť, rozkvitá.
Jediné slovo vypoviem a čo, slovo, neurazí.
Jediná prikryje ma zem a čo, zem, zamrazí.
Super
22.02.2024 19:13:16 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?