ČTU TVOJE PRSTY
Anotace: něco málo ze zvláštního autistického světa
zakrýváš oči dlaněmi
nádherně veliké
s prázdným pohledem
možná chceš zdůraznit
pohleďte na mé ruce
půvabně dlouhé prsty
rychle se hýbou
kmitají
přečtu z nich klid i neklid
zvláštně zkroucené
palec o malík zavadí
na chvilku pohyb ustane
zvonění mobilu
to nemáš rád
rušička pokoje
po první vteřině
nehet zarytý do dlaně
pak další se přidá
hovor je u konce
prsty se klidně zavlní
pohladí navzájem
Přečteno 396x
Tipy 26
Poslední tipující: básněnka, vodnař, enigman, zelená víla, Nespavec, AndreaM, Frr, René Vulkán, střelkyně1, Jozef Bojanovský, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)