Střípky
Klenbou kostela
zněly varhany
tiše jsi přísahal
okouzlen barvami
Za sloup ses schovával
přítmí jsi vdechoval
pro jeden okamžik
se svobodně radoval
Našel jsi pamět
předky a spásu
levně a snadně
pocítil krásu
...
Klenbou kostela
zněly varhany
co je za námi
co je před námi
Kolik oltářů
kolik nadějí
kolik světélek
co tmu svádějí
Kolik života
denně ukrojíš
skrytá nahota
polámaný kříž
Přečteno 571x
Tipy 29
Poslední tipující: mkinka, Holis, J.Karasová, Danger, Frr, Cappp, JSJ, Akrij8, ježa, faraym, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)