Posbírám korálky, co popadaly mi přímo ze srdce
barvami svítí do dálky, nedivočí, chovají se krotce
Zastihli jste mě na cestě bez průkazu a bez dodržování pravidel
I přesto se držím a necítím pach a špínu svodidel
Snažím se usmívat a myslet trochu více pozitivně
Dozadu se nedívat a už nehledat pravdu ve víně
Myslet víc na sebe, i když ostatní to potřebují
Mluvit jen pravdu a nejlépe tu svoji
Těch citů koktejl občas protřepat a nemíchat
nechat ho přidrzlý a krapet vztahovačný
Vám svůj názor na mě ponechat
být samostatná jednotka....
Chceš mě změnit? Máš- li odvahu zkus to a začni
Počítej s následky, počítej s dráhou křivě postavenou
hned nečekej výsledky,občas i ta samostatná jednotka po opoře lační
Budu první veselá, chmury nechám pod ledem
Ted přijde ta dospělá a uvidíme co spolu svedem