vytrhané vlasy s květinami ti zasadím
do lebky
se linou falešné tóny
každé ráno zpíváš
každé ráno zkazíš
ve sprše s tekoucí hlínou
se probouzí netopýři
pak zavřeš okno do světa
abych byla v bezpečí
nějak moc reklam
udělej mi Kurta
překlady
turecké kávy a cigaret
vykuř je
všechny
a umři
slyšíš? můj pláč ladí
zvuk houslí
unyle