Anotace: .. tak to dopadá, když si vzpomenete na další kolo soutěže ve chvíli, kdy do jeho uzávěrky zbývá už jen pár minutek a ještě vám, jako na potvoru zrovna, když vůbec nestíháte, přijde na kafe tchyně! :))
Tak jsem si doplnila vzdělání z teorie...
http://www.cojeco.cz/index.php?id_desc=81402&s_lang=2&detail=1&title=rispet
Ono se v tom někde soutěží?
13.02.2015 21:20:33 | A42
no ano, versoteparna.cz :-) můžeš se zapojit.. ;) je to spíš taková hra.. a je víc kol.. v neděli vyjde nové zadání..
13.02.2015 21:22:36 | Amelie M.
Dík za info. Přinejmenším se podívám. Trochu hry neškodí.
Jo a hezky zveršováno do tohoto soutěžního kola. Měla jsi tchýni říct, že máš důležitou práci, ať přijde jindy. :-)))
13.02.2015 21:31:34 | A42
neboj, vyhnala jsem jí! to jsem si nemohla nechat ujít :D zkus, je to správný :)
13.02.2015 21:35:11 | Amelie M.
Přiznávám se k natvrdlosti.
Soutěži, zadání a ani sdělení v básni nerozumím.
Přijde mi to jako šifra....Amelie, pro koho pracuješ?
13.02.2015 20:55:18 | MARKO