Už je to pryč
Už je to dávno, co zapálil a shořel,
už jenom jeden vlas mě bolí,
za skutky, slova a výrazy ve tváři,
za všechno bytoucí co bylo.
Bylo - to slovo slov útěchou mě hladí,
zbyla (jen) plná hlava...
A já nikomu jinému zatím nevěřím,
zatím ani jí ne...
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Jort, pomeranch, knihomolka
Komentáře (3)
Komentujících (3)