Červený nos tenhle pán má,
co za úsměvem však ukrývá?
V očích odraz samoty
a srdce plné prázdnoty.
Svět kolem sebe jen v mlze vidí,
hrdlo svírá hrozný strach z lidí.
Sice stále chodí baviti davy,
však ničí ho ty hlasy z hlavy.
Aby nedostaly se z hlavy ven,
schovává svou tvář za klaunem...