Soumrak ve Tvých očích
něžný polibek Tvých rtů
sametový dotek
dítě z černobílých fotek
a noc
plná všelijakých snů
Bláhový
naivní svět
co vět v něm vězí
a stěží je dokážem
všechny vyzvědět
Tečka .
Vykřičník !
Otazník ?
Co za nimi, ptáme se ?
A nechceme jim rozumět
Občas mi život připomíná věčné hledání... Ale někdy je možná lépe nevědět, než vědět.
Každopádně, líbí se :)
13.02.2015 19:45:27 | Nespavec