SLOVA TI PŘIPADAJÍ ZBYTEČNÁ
Anotace: další kratičká momentka
nevím co pro tebe znamenám
jestli strom stůl nebo jen automat na jídlo
ale někdy se na mě tak zadíváš
možná jsem přeci jen výš
jiskřička záblesk poznáš že člověk jsem
někdy se necháš i navést
,,autobus-domů-maminka"
snažíš se slova nalézt
věty ti smysl nedávaj' proč taky
stejně ti rozumím
pohyby gesta zvuky a výkřiky
jinak to neumíš já vím
Přečteno 312x
Tipy 15
Poslední tipující: Nikita44, básněnka, A42, jitoush, Martinecka23, Nespavec, Amonasr, vodnař, Frr, jitka.svobodova, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)