Vidím Tě snad kolem všude,
nevím ale, jak s námi dál to bude.
Skrýváš se mi někde tady,
všechny moudré prosím o rady.
Jsem ztracený jak poštovní balík,
cítím se jak zaběhlý Alík.
Tak aspoň dnes, když je ten svátek,
polib mě, byť sobota je a ne pátek.
Pošli mi aspoň jednu pusu,
větší ale, než deset autobusů.
Kdo ví, třeba pak se probudím,
přijdu a i Tebe políbím.
Tak už tak neciv, nekoukej,
pusu mi dej, pak budu oukej.
Tak polib mě, ať nezůstane na kameni kámen,
tak polib mě, vytryskne naší lásky pramen.