Budu to pozorovat zpovzdálí
jak tě trhají na kusy
ty stíny agresivních psů
ty stíny
kvůli kterým se nedá utéct ze světla
nedá se utéct ze světla
a myslet přitom na tmu
ve vzduchu je zas cítit láska a krev
trhá tě to na kusy
a já zas nemám kde
a proč
spát
a tak stojím opodál
cítím lásku krev
u nohou mi leží
stín
krotkého beránka
s tetovanou kůží
která bledne v závislosti
na mrkání lamp
přivírají oči
v koutku oblohy
svítá
a ty zase krvácíš
modře jako inkoust
který prolilo
už tisíc básníků
před tebou
mám jednoho beránka ráda
občas ho rvu na kusy
jako on mne
líbí se i jeho tetováž
ač žádnou nemá
ale je muž a já?
žena
15.02.2015 12:26:59 | básněnka
Elisko. Byl jsemzadostiv, ceho se v basni dockam. A v zapeti, dojetim, zvlhla ma ocka. Martin Kristian bonvivan
15.02.2015 11:17:37 | kudlankaW